en
Home Page Your Activity Banner Linking Code Your details  
Welcome Page  |  Login  |  Join Now  |  Products available
Home Page

Home Page: Terms of Use


Selamat datang Ahli Jualan Pro!

 

Saya sebagai ahli Jualan Pro, telah BERSETUJU untuk mematuhi segala syarat dan terma program di laman web ini.

  1. Saya faham bahawa sekiranya saya melanggar mana - mana syarat dan terma program ini, akaun saya boleh digantung ataupun dimansuhkan oleh pihak pengurusan tanpa sebarang notifikasi.
  2. Saya berjanji akan melakukan promosi secara beretika dan tidak akan sesekali melakukan aktiviti SPAM.
  3. Saya berjanji tidak akan menawarkan produk-produk yang terdapat di sini dengan harga yang lebih rendah berbanding dengan harga yang ditawarkan di dalam website kerana ini boleh menjatuhkan kualiti harga produk ini. 
  4. Saya berjanji tidak akan menggunakan sebarang bahan promosi yang boleh merosakkan nama perniagaan laman web ini.
  5. Saya berjanji tidak akan menggunakan nama - nama organisasi, trademark, copyright, golongan professional dan apa jua bentuk nama yang dilindungi dalam aktiviti promosi saya.
  6. Saya mengakui bahawa segala butiran yang saya daftarkan di atas adalah butiran yang tepat dan sah. Dengan menghantar butiran pendaftaran ini, saya akan tertakluk kepada syarat dan terma yang telah ditetapkan oleh pihak pengurusan laman web ini.
  7. Sekiranya saya melanggar mana-mana terma & syarat ini, keahlian saya boleh dibatalkan tanpa sebarang notis, dan saya bersedia untuk tidak menerima sebarang pembayaran jika ada komisyen yang telah saya peroleh.

 

Terma & Syarat Keahlian

Ahli Jualan Pro DILARANG sama sekali melanggar mana-mana terma & syarat di atas. Jika didapati mana - mana ahli yang melanggarnya, maka keahlian akan ditamatkan serta - merta. Komisyen yang terkumpul tidak akan dibayar kepada ahli berkenaan. Oleh itu, silalah mengamalkan teknik promosi yang baik dan beretika. 

Pembayaran komisyen yang telah di SAHkan dan terkumpul akan dilakukan pada setiap awal/hujung bulan. Pastikan anda membekalkan butiran peribadi yang tepat. Jika ada ahli yang memohon untuk pemulangan wang (refund) selepas pembayaran komisyen dilakukan, anda hanya akan dibayar sebanyak RM147 sahaja (jika pembelian adalah melalui mana-mana link affiliate ahli SJP sebelum ini) kerana bayaran komisyen sebanyak RM100 telah diberikan kepada ahli yang melakukan promosi. Harap maklum.


Affiliate script AFFILIATES' FAQ   |  TERMS OF USE